VILL NI VARA EN DEL AV VÅR BRÖLLOPSDAG?


Ni är varmt välkomna till vårt bröllop den 20/7 - 2024. Meddela oss via fältet till nedan/höger. Vänligen fyll i om ni har några allergier. O.S.A. senast den 30 April.


Vill ni förgylla vår dag/kväll genom att hålla tal eller någon annan form av underhållning. Är ni varmt välkomna att fylla i det här nedan eller mejla direkt till våra toastmasters:

“Vi vill varmt välkomna dig till vårt bröllop och vi hoppas att du vill vara en del av vår dag. Vi älskar barn men denna dag har vi bestämt att det ska vara barnfritt.”

Dresscode


Sommarfin. Detta är helt fritt att tolka hur ni vill. Vi vill att ni ska känna er fina och bekväma med ert egna klädval.

Vigsel


Hyttringe rundloge. Adress Hyttringe 51, 59179 Fornåsa.

Vigseln kommer ske inne i rundlogen på lokalens övervåning kl.15.oo.

Förmingel börjar 14.30.


Det kommer finnas tillgång till parkering uppe vid vägen. Ej vid grusplanen framför logen. Vänligen ställ era bilar vid parkeringsskyltarna.

Resa


Resan dit och hem ansvarar ni över själva. Tips är att förboka en taxi. Det går en buss i närheten dock från och till Motala station. Det finns även ett boende 3 km bort, som heter Torpa gård. För er som önskar övernattning, sker bokning på egen hand.


https://torpagard.com/ - För bokning och priser för övernattning.

Middag


Vi kommer dagen och kvällen till ära ha ett italienskt tema på maten. Har ni några allergier vänligen o.s.a. senast den 31 April.

Dryck


Vi kommer bjuda på bubbel, vin och öl , även alhoholfri dryck för de som önskar det. Efter middagen öppnar baren uppe på rundlogen. Där finns det möjlighet att köpa dryckesbiljetter för festen och resterande av kvällen.

Gåvor


Vi är så glada över att ni vill vara en del av vår bröllopsdag. Istället för fysiska gåvor får ni gärna swisha oss ett lycka till eller sponsra till vår kommande bröllopsresa. Har ni frågor meddela Petra Larsson 070 345 62 25

Tal & Underhållning

Vill ni förgylla vår dag/kväll genom att hålla tal eller någon annan form av underhållning. Vänligen se QR koden nedan. Den infon går direkt till våra toastmasters: Petra, Elias och Helena. Eller kontakta dom via aga.annie2024@gmail.com.

ÖVERNATTNING I NÄRHETEN

Torpa Gård


Hotellrum

Incheckning sker mellan 15:00 och 20:00, har du behov av att anlända utanför dessa tider, kontakta Torpa gård!

Utcheckning före kl 10:00.


Priser (inkl frukost)

Enkelrum: 1000 kr/natt

Dubbelrum: 1200 kr/natt


https://torpagard.com/boende/ - Följ länken för mer info & bokning. Boendet ligger ungefär 3 km bort ifrån Hyttringe Gård.