FAMILJEFOTOGRAFERING

Att boka en familjefotografering är verkligen något att investera i. Vi ses hemma hos er eller i valfri miljö där vi fotograferar och förevigar era minnen tillsammans. Tiden går fort och det är värt att bevara den tiden som ni precis just nu har. Fånga det naturliga som sker i stunden, vi busar och vi skrattar tillsammans. Jag vill fånga er och den varma känslan av er som familj.Det spelar ingen roll om den dagen är mitt i vardagskaoset eller inte. Det är värt att föreviga!

Det är värt att investera i era minnen!​


Utomhusfotografering.


Jag har mina smultronställen runtomkring Linköping. Jag rekar alltid plats utifrån era önskemål samt vad som passar för er och årstiden. Jag älskar att fota utomhus för att få fram det naturliga ljuset. Där det finns stora ytor så det finns gott om plats till att springa, leka och busa. Ni kanske tar mig till ert favoritställe.


Lifestylefotografering.


Liftestylefotografering, en fotografering inomhus i erat älskade hem. Det är en charmigt och genuint fint att fånga ert vardagsliv tillsammans. Passar er som vill föreviga era minnen tillsammans.
“"Jag rekommenderar henne STARKT! Hon fick det att kännas så naturligt och bekvämt för kameran. Se vad Annie lyckades få fram! Boka henne och jag kan garantera er att ni inte blir besvikna”


Lifesyle/Utomhus

- 1 h fotografering.
– 10 st redigerade bilder.
- Svartvita kopior.
- Min personliga redigering.
- Digitalt galleri.
- Fria framkallningsrättigheter.


3900 :- iNK. MOMS

Nyföddfotografering

- 1h fotografering.
– 10 redigerade bilder.
- Min personliga redigering.
- Digitalt galleri.
- Fria framkallningsrättigheter.
- Svartvita kopior.


3500 :- INK. moms

Dopfotografering

- 1h fotografering
– Min personliga redigering.
- minst 20 redigerade bilder beroende på antal timmar.
- Digitalt galleri.
- Fria framkallningsrättigheter.
- Svartvita kopior.
- Personlig överraskning.


Från. 5 000 :- ink.moms

Familjedag och firande

Passar er som vill föreviga en större familjefotografering eller kalas för fler familjevänner & släkt.
- 1-6 h fotografering.
– Min personliga redigering.
- minst 20 redigerade bilder beroende på antal timmar.
- Digitalt galleri.
- Svartvita kopior.


FRÅN 5000 :- INK. MOMS

ÖNSKEMÅL KRING FOTOGRAFERING


Let’s go! vill höra allt om vilka ni är och om er familj. Vad har ni för önskemål gällande fotograferingen?

Vill ni ses hemma hos er i en lifestylemiljö? eller vill ni åt mer naturkänsla där vi fotograferar er utomhus?

Ljuset för mig är det viktigaste. Vilket både väder och tid på dygnet styr. Vad passar er familj tidsmässigt? Har ni äldre barn eller så är ni pigga på eftermiddag/kvällar? Då är alltid golden hour att rekommendera. För att få fram den varma kvällssolen och solnedgången i bilderna. Självklart går det lika bra att ses tidigare där vi hittar en plats och ljus som funkar precis lika bra.

Vi bokar in dig på ett datum som passar samt ett backupdatum ifall vädret inte står på vår sida. Väljer ni en fotografering utomhus så rekar jag alltid platsen innan. Jag har mina guldkorn runtomkring i Linköping. För att hitta den personliga platsen för er, självklart sker detta med samverkan med er och utifrån era önskemål samt vad som passar för årstiden. 

FAQ

Var ska vi fotograferas?

Jag har mina smultronställen runtomkring Linköping. Jag rekar alltid plats utifrån era önskemål samt vad som passar för årstiden. Jag älskar att fota utomhus för att få fram det naturliga ljuset. Vid stora ytor så det finns gott om plats till att springa, leka och busa.

Liftestylefotografering, en fotografering inomhus i erat älskade hem. Det är en charmigt och genuint fint att fånga ert vardagsliv tillsammans.

JAG KÄNNER MIG OSÄKER INFÖR KAMERAN!

Många känner sig osäkra och rädda för att bli fotograferad. Var inte det, vi gör det på vårt sätt. Under en timme ses vi rolig lekstund. Jag guidar er igenom hela fotograferingen utan att be er posera eller krav på att sitta still där jag kommer anpassa mig helt utefter vad som speglar er familj. Med eller utan musik, ni avgör.

Vad ska vi ha på oss?

Jag rekommenderar alltid så neutrala färger som möjligt. Vid er bokning skickar jag alltid en hjälpguide inför fotografering vilket inkluderar hjälp inför klädval.

När sker leverans?

Inom åtta veckor efter fotograferingsdagen kommer bilderna levereras via ett webbgalleri online. Ert personliga galleri kan ni ladda ner & dela med er familj och vänner. Här kan ni även favorisera bilder och skapa album med era minnen.

I mitt fotopaket ingår ett visst antal bilder. Självklart går det att köpa till fler bilder efter fotograferingen. Varför inte beställa en fin fotobok eller annan framkallning för att bevara era minnen förevigt.

Får vi dela bilderna efter fotograferingen?

Givetvis får ni fria framkallningsrättigheter. Ni får självklart dela bilderna på sociala medier men ni får inte ändra på bilderna i form av filter eller annan redigering. Väljer ni att dela bilderna så skriv ”Anniesvenskphotography” alternativt tagga @anniesvenskphotography på Instagram.

PORTFOLIO


Tack!

Tack!

“Kan varmt rekommendera en fotografering med @anniesvenskphotography. Du fick oss alla att känna oss lugna och det blev aldrig en stel fotografering! Det var som att vi hade känt dig hur länge som helst, fast vi precis hade träffats. Tack för otroligt fina bilder och fina minnen tillsammans! DU är en underbart duktig fotograf och en lika underbar människa!”