Hej! Det är jag som är Annie.


Jag är en Linköpings tjej som är 28 år gammal. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för fotografi och att fotografera människor. 

​Många beskriver mig som en lugn & jordnära person. Har alltid varit en kreativ själ, som under tidigare år har dansat mig fram till gymnasiet. Efter gymnasiet blev resor en stort favorit göra där fotograferingen tog en allt större plats. Har alltid varit musikälskare vilket har resulterat i att jag är utbildad musiklärare. Men fotograferingen ligger mig närmst till hjärtat och framförallt att få möjligheten till att föreviga så många minnen.


Några snabba fakta om mig:

Började fotografera när jag var 12 år

Älskar landet och att vara ute i naturen 

Är en riktigt svensk och älskar fika

Musikälskare, behöver både sång och piano i mitt liv

Har en hund som heter Castrol​

Älskar god mat och att resa

Jag ser fram emot att få höra mer om dig! 


“Att anlita Annie som vår bröllopsfotograf var det bästa beslutet vi tagit. Du har fångat så fina ögonblick, varje bild är så unik och så levande. Jag har fått höra från folk som inte var med på bröllopet men som sett dina bilder att de är helt magiska och att det nästan känns som att de fått vara med genom bilderna, och för mig säger det väldigt mycket om hur proffsig du är. Flera gånger i veckan tittar jag på bilderna med lycka. Vi skulle rekommendera dig 11 av 10 gånger till alla som vi känner.”