En parfotografering handlar om er kärlek och förhållande, förutom en timmes fotografering får ni något som ni kommer minnas förevigt. En stund för er själva, i det vardagliga och äkta. Jag följer med som tredje hjulet på en date med er med kameran i högsta hugg. Vi skrattar, ni myser och med eller utan musik så fångar vi er historia tillsammans. 

- Annie

PARFOTOGRAFERING

I mina paket ingår

- 1 h fotografering
– 10 st redigerade bilder ingår i priset
- Min personliga redigering
- Digitalt galleri
- Fria framkallningsrättigheter


2900 :- iNK. MOMS

Redo för att boka? Let's go!

Är ni intresserade över en fotografering och vill ha reda på mer information om tider och priser?  Skicka er förfrågan här!

Är ni intresserade? Då vill jag gärna höra lite mer om er, era önskemål och tankar kring fotograferingen. Även när ni hade tänkt boka så jag kan skicka mina lediga tider. Skicka din bokningsförfrågan nedan för att få information om priser samt tider.


FAQ

Var ska vi fotograferas?

Jag älskar att fota utomhus för att få fram det naturliga ljuset. Molnigt gör oftast ljuset väldigt mjukt och fint. Vid dåligt väder bokar vi om ett nytt datum och det kostar inget extra.
Plats kan vi välja tillsammans eller om ni har något ställe som betyder extra mycket för er? Ta med mig dit eller varför inte ses hemma hos er i en mysig vardagsmiljö.

Jag har mina smultronställen runtomkring Linköping. Jag rekar alltid plats utifrån era önskemål samt vad som passar för årstiden.

JAG KÄNNER MIG OSÄKER INFÖR KAMERAN!

Många känner sig osäkra och rädda för att bli fotograferad. Var inte det, vi gör det på vårt sätt.

Genom att göra det avslappnad och roligt! Inga stela poser utan vi gör det vi känner i stunden och det som speglar er. Jag kommer finnas där och guida er genom hela fotograferingen. Så oroa er inte för hur ni ska stå eller vad ni ska göra. Jag hjälper er!
Med eller utan musik, ni avgör.

Vad ska vi ha på oss?

Jag rekommenderar alltid så neutrala färger som möjligt. Vid er bokning skickar jag alltid en hjälpguide inför fotografering vilket inkluderar hjälp inför klädval.

När sker leverans?

Inom åtta veckor efter fotograferingsdagen kommer bilderna levereras via ett webbgalleri online. Ert personliga galleri kan ni ladda ner & dela med er familj och vänner. Här kan ni även favorisera bilder och skapa album med era minnen.

I mitt gravidfotopaket ingår ett visst antal bilder. Självklart går det att köpa till fler bilder efter fotograferingen. Varför inte beställa en fin fotobok eller annan framkallning för att bevara minnet förevigt.

BJÖRN & KOI

kärleksFOTOGRAFERING I TRÄDGÅRDEN

SE HELA FOTOGRAFERINGEN

CHANNA & MARTIN

PROVFOTOGRAFERING I ÅBYSÄTERI

SE HELA FOTOGRAFERINGEN