Är jag er bröllopsfotograf?


 Målet för mig är att fånga er kärlekshistoria i de stora och små ögonblicken. Inga stela eller strikta poser utan istället förevigar vi den ärliga kärleken mellan er. Jag kommer finnas där genom tårar och skratt där vi tillsammans skapar minnena av er stora dag. 

Min största styrka som fotograf är att få er så avslappnade som möjligt det gör vi genom skratt, mys och massa kramar. Många beskriver mig som en lugn & trygg person. Jag kommer vara er stöttepelare under hela processen där jag alltid kommer finnas tillhands från att bolla idéer vid planering till att hjälpa er att andas in nuet under er bröllopsdag. För att sedan blicka tillbaka till den magin vi skapade tillsammans. 


“Är kär i alla bilder och bara ler när jag tittar igenom dem. Ett stort plus när man anlitar Annie som fotograf är även hur hon är som person. Hon får en att känna sig lugn och avslappnad i stunder man borde vara supernervös och stel. Hon är proffsig samtidigt som det känns som ens bästa kompis är bakom kameran. Vi hann med så mycket mer än jag trodde var möjligt på våra 3 timmar. Även våra gäster berömde oss för vilken bra och trevlig fotograf vi hade valt. All kärlek till Annie!”

Tre stunder ni vill föreviga på er bröllopsdag!

Förberedelser inför er stora dag. 

Er bröllopsdag startar med en morgon fylld av nervositet och förväntan. En morgon att få känna sig ompysslad, fixad med hår och smink. Du kanske har du dina allra närmaste vänner vid din sida & din partner kanske är i rummet bredvid.


Denna stund och ögonblick är en så otroligt fin stund att föreviga. Under denna stund är det också en perfekt tid för mig att hinna föreviga lite detaljbilder från er dag, så som tex. Era bröllopskläder, era vigselringar, blombuketter och vigselprogrammet.

First look.


First look, är en kärleksfull stund för bara er. Ni kommer någon gång under dagen se varandra för första gången på er bröllopsdag. Att se varandra innan vigseln, bara ni, är något jag verkligen rekommenderar. Ni kan släppa all nervositet och bara vara i stunden. Denna stund blir oftast mycket intim och känslosam.


Ett tips är även att skriva ett kärleksbrev för varandra som ni läser upp under denna stund. Detta är verkligen en väldigt vacker stund för er och att fotografera! 

Golden Hour.


Golden Hour är verkligen ett måste. Rekommenderar verkligen mina brudpar att smita iväg ifrån middagen precis innan solen går ner i ungefär 20 minuter. Här är ljuset sådär mjukt och perfekt att fotografera i.

 

Detta är verkligen en fint stund för er att få andas in kvällen och alla de känslor ni har fått uppleva under dagen, här är en stund för bara er och eran kärlek. 


HUR GÅR EN BOKNING TILL?

Bokning


Känner ni att ni har hittat rätt då är ni välkomna att höra av er till mig för er bokning. Jag rekommenderar att ni bokar så fort som möjligt för att säkra ert datum. Skicka en bröllopsförfrågan nedan.


Full Support


Självklart har ni mitt fulla support. Från planering till efter ert bröllop. Jag kommer finnas och stötta er längst hela vägen som ert bollplank. Svara på frågor, dela idéer och självklart vara en lugn stöttande person vid er sida. För mig är det en lycka att få dela en utav de största dagarna med er och självklart kommer jag vara helt närvarande. Mitt fokus är er och jag kommer göra mitt bästa för att fånga er kärlek och era minnen.Bröllopsmöte


Jag vill veta allt om er och vilket datum ni har planerat. Vi bestämmer tillsammans ett bröllopsmöte där vi kan planera in allt inför er stora dag. Jag vill höra alla era önskemål, där vi tillsammans skräddarsyr vad som blir bäst för er dag. Vi ser över en fika hos er eller på valfri plats. Har ni svårt att ses, går det jättebra att planera över facetime eller via telefon. 


Provfotografering​


Bor ni i närheten av Linköping och har bokat mitt heldagspaket ingår en "parfotografering" vid bröllopsmötet. Där ni får känna på och bli bekväma inför kameran och där vi får tid att lära känna varandra.


Innan bröllopet!


För att skapa de bästa förutsättningarna så hörs vi inom två veckor innan bröllopet. Där vi går igenom allt för en sista gång, så allt känns klart inför den stora dagen. 

Bröllopsdag!


Äntligen är den stora dagen här! Jag kommer till er den tid vi har bestämt och fotograferar er i antalet timmar som ni har bokat. Jag kommer göra mitt bästa för att fånga era minnen och kärlek på er stora dag!

Redigering!


Jag kommer att lägga min redigeringstil på alla de bilder som ni får vid leverans. Här spenderas mycket tid och kärlek för att noggrant göra urval, sortera och redigera alla era bilder från er stora dag. Självklart finns alltid backup på alla bilder.Leverans!

Dagarna efter bröllopet får ni ett smakprov, en sneak peek på några bilder från eran dag. Inom 6 månader efter bröllopet kommer bilderna levereras via ett webbgalleri online. Ert personliga galleri kan ni ladda ner & dela med er familj och vänner. Här kan ni även favorisera bilder och skapa album med era minnen. 

Tack!


Vet inte hur jag ska kunna sammanfatta en sån här magisk dag. Men det bästa är helt klart dina bilder. Bilderna är levande och så mycket känsla i att det känns som man återupplever dagen igen. Det följde sig fullkomligt naturligt att du följde med samt att du var helt självgående och hjälpte både oss att andra att trivas och slappna av framför kameran. Vilket som en nervös brud är en helt magisk känsla att få känna. Alla tips och tricks du har för att göra det roligt och stämningsfullt, var helt underbart. Alla andra gäster har nog sagt detta till mig minst två ggr: ” gud vilken bra fotograf, var riktigt roligt och avslappnande”. Men också all tid du lagt ner innan på att prata med oss och lyssna in vad vi önskar har betytt så mycket. Nu är resultatet här och jag är bara så lycklig. Så tack tack verkligen för att du var med och fotograferade vår dag!

- Kajsa & Joakim

Bröllopspaket

Golden Champagne

Ni som vill föreviga hela er bröllopsdag, allt från de pirriga förberedelser, vigsel, mingel, middag och party med dans.
- Fotografering i 7- 12h
- Bröllopsmöte
- Provfotografering
- Sneak Peek
- Personlig redigering
- Personlig överraskning


Från. 26 000 :- INK. MOMS

Golden Bronze

För er som vill föreviga en lite mindre stund av er bröllopsdag, tex. porträtt, vigsel, förberedelser/mingel, liten del av
middagen.

- Fotografering i 4- 6h
- Bröllopsmöte
- Sneak Peek
- Personlig redigering
- Personlig överraskning


Från. 20.000 inK.MOMS

Bronze

För er som vill föreviga en del av er dag, exempelvis porträttbilder eller vigsel.

- Fotografering i 1- 3h
- Bröllopsmöte
- Sneak Peek
- Personlig redigering


Från. 14.000 :- INK MOMS

Redo för att boka? Let's go!

För att få mer information om mina bröllopspaket, skickar ni en bokningsförfrågan nedanför. Jag utgår ifrån tre bröllopspaket där antalet timmar styr priset. Där vi tillsammans skräddarsyr innehållet och där priset förändras beroende på antalet timmar ni bokar. Skicka er förfrågan så berättar jag mer mer. Jag kommer ge er allt för att få er dag så magisk som möjligt!

FAQ

Får vi dela dina bilder efter bröllopet?

Givetvis får ni fria framkallningsrättigheter. Ni får självklart dela bilderna på sociala medier men ni får inte ändra på bilderna i form av filter eller annan redigering. Väljer ni att dela bilderna så skriv ”Anniesvenskphotography” alternativt tagga @anniesvenskphotography på Instagram.

Hur många bilder får vi?

Efter er bröllopsdag gör jag ett urval med era bästa bilder. Dessa redigerar jag noggrant med min varma, personliga redigeringstil på alla bilder. Här spenderas mycket tid och kärlek för att noggrant göra urval, sortera och redigera alla era bilder från er stora dag. Självklart finns alltid backup på alla bilder. Det går inte helt säkert säga exakt antalet på bilder för att det beror på hur många timmar ni har bokat mig. Ett ungefärligt spann på 200 - 800 bilder som levereras i färg & svartvitt.

Hur gör vi om det regnar på vår bröllopsdag?

Vi kan inte styra över vädret och det kan faktiskt regna på er bröllopsdag. Själv älskar jag att fototgrafera i regn för det blir så charmiga bilder. Men vi planerar alltid en plan b ifall det skulle regna. Det finns alltid alternativa möjligheter till en fotografering om det regnar. Möjligtvis under tak, någon fin miljö inomhus eller under paraplyn. Jag har två fina genomskinliga paraplyn som jag alltid har med mig under dagen.

Vart ska vi fotograferas?

Bor ni nära Linköping, rekar jag alltid platsen där ni ska ha bröllopet innan. För att hitta den personliga platsen för er, självklart sker detta med samverkan med er och utifrån era önskemål.

Kan vi boka dig några extra timmar?

Jag kan självklart stanna extra om ni önskar det. Då debiteras ni för de extra timmarna. Detta läggs sedan på på slutfakturan. Detta är självklart i samtal tillsammans med er, jag stannar aldrig längre utan er önskan.

Hur gör vi om vi/du blir sjuk?

Det kan hända att jag som fotograf blir sjuk,om det motförmodan skulle hända har jag flera andra fotografkollegor som jag kan rekommendera och där jag hjälper er att hitta en ersättare. Självklart är det fri ombokning om ni skulle bli sjuka.

Vi ska gifta oss utanför östergötland

Självklart åker jag till er! Är bröllopet utanför Linköping tillkommer milersättning. Behövs en övernattning tillkommer även det.
Vid bokning mina större paket önskar jag någon enkel varm mat under kvällen. Tidsmässigt passar det bäst att äta samtidigt som ni gör det.

NÄR SKER LEVERANS?

Inom 6 månader efter fotograferingsdagen kommer bilderna levereras via ett webbgalleri online. Ert personliga galleri kan ni ladda ner & dela med er familj och vänner. Här kan ni även favorisera bilder och skapa album med era minnen. Ni kommer få en drös av bilder från er dag. Varför inte beställa en fin fotobok eller annan framkallning för att bevara minnet förevigt.

Evelina & Robin.

- Jag vill bara tacka dig så himla mycket för att du var med på våran stora dag, jag hade aldrig kunnat föreställa mig att vi skulle få SÅ fina bilder! Kan inte sluta titta på dom, det är så mycket glädje, värme o kärlek i exakt varje bild! Du är verkligen grym på det du gör, o fortsätt vara precis som du var med oss! Du gjorde att vi kunde slappna av och njuta av att bli fotograferade. Kramar till dig!!

- Evelina

Evelina & Robin.

- Jag vill bara tacka dig så himla mycket för att du var med på våran stora dag, jag hade aldrig kunnat föreställa mig att vi skulle få SÅ fina bilder! Kan inte sluta titta på dom, det är så mycket glädje, värme o kärlek i exakt varje bild! Du är verkligen grym på det du gör, o fortsätt vara precis som du var med oss! Du gjorde att vi kunde slappna av och njuta av att bli fotograferade. Kramar till dig!!

- Evelina

BRÖLLOPSDRÖMMAR!