DENISE & OSKAR.


Denise & Oskar 21-05-2022. Väderprognosen skulle först innefatta spöregn hela dagen men så fint det blev. Lite regn på förmiddagen och sedan strålande sol efter vigsel. Trots regn skapade ni en helt magisk first look under paraplyer i sommarregnet, med så mycket kärlek. Ett otroligt starkt möte där tårarna inte kunde hålla sig inne. Dagen började med förberedelser och i luften kändes en nervositet och bubbel av lycka med de närmaste vänner och familj.

Festen och middagen hölls i Rimforsa storgård och vigseln var i tjärstad Kyrka. Underbart fin vigsel och sång. Denise & Oskar, Vilken lycka & kärlek ni har tillsammans. Ni är fantastiska!

“Efter första mötet kände vi oss så nöjda då vi båda klickade med Annie. Annie är en väldigt trevlig tjej, lugn och proffsig. I kyrkan märkte vi inte ens av att hon var där, trots det har vi hur mycket bilder som helst. Annie ger tips vid behov men inte så det tar över, vilket resulterar till naturliga och fina bilder. Vi är så tacksamma att Annie fångade alla fina ögonblick så vi har minnen och bilder att se och drömma tillbaka. Vi är så nöjda med Annie och skulle rekommendera henne som fotograf till alla!”