HEJ! DET ÄR JAG SOM ÄR ANNIE.


Vill höra allt om vilka ni är och eran resa tillsammans. Men jag tänker att jag kort ska presentera mig lite så ni får en liten inblick om vem jag är. Jag är en Linköpings tjej som är 28 år gammal där många beskriver mig som en lugn & jordnära person. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för fotografi och att fotografera människor. Har alltid varit en kreativ själ som älskar foto, musik, sång och dans. Jag är tacksam över att få dela denna dag med er!

Kram Annie

ÖGONBLICK ATT MINNAS!

Här kommer information samt lite tips inför ert bröllop. Det finns många oförglömliga stunder under bröllopsdagen som ni säkert vill ha fotograferade. Nedan är några förslag på ögonblick som kan er bröllopsdag kan innehålla. Beroende på val av bröllopspaket kanske ni får prioritera vilka stunder ni vill ska fotograferas. Jag vill höra alla era önskemål, där vi tillsammans skräddarsyr vad som blir bäst för er dag. Tänk även på att det här er dag, ni ska inte behöva stressa med något och det gäller även fotograferingen under dagen.

Förberedelser.

Du vaknar tidigt, får bli ompysslad och fixad med hår och smink, kanske har du dina allra närmaste vänner runt omkring dig. Idag är det din stora dag och det pirrar så där i magen – både av förväntan och nervositet. Din partner kanske är i rummet bredvid, eller någon helt annanstans. De skrattar och även här så känns det där pirret i luften. Nervositeten och spänningen inför den här stora dagen. Det är nu som er bröllopsdag faktiskt börjar, och detta är en så otroligt fin stund att föreviga. Pirret och kärleken mellan er och era allra närmaste. Under denna stund är det också en perfekt tid för mig att hinna föreviga lite detaljbilder från er dag, så som tex. Era bröllopskläder, era vigselringar, blombuketter och vigselprogrammet 

FIRST LOOK.

First look är en superfin stund när du och din blivande får se varandra för första gången. Eftersom er bröllopsdag ofta involverar väldigt mycket känslor, blir ofta detta en väldigt intim och känslosam stund. Även om ni har sett varandra fler gånger än ni kan räkna till, och kanske till och med i era brudkläder, är det något speciellt med att se varandra för första gången på er bröllopsdag, och därför rekommenderar jag verkligen att föreviga denna stund. Och det finns inga måsten i hur man ska reagera, vissa skriker och hoppar, vissa gråter, och vissa bara ler och kramas - ni får göra det till er grej het enkelt. Ett tips är även att skriva ett kärleksbrev för varandra som ni läser upp under denna stund. Detta är verkligen en väldigt vacker stund för er och att fotografera! PORTRÄTT.

Porträttfotograferingen. Här kommer jag fotografera er som brudpar samt familj, marskalkar och brudtärnor om så önskas. Fotografering blir en rolig och mysig stund för alla. Inga stela poser utan vi gör det på ett roligt och avslappnat sätt. Med eller utan musik, ni avgör! Jag kommer guida er genom hela fotografering och ni behöver inte vara nervösa. Vi fixar detta tillsammans! 


VIGSEL.

Självklart kommer jag föreviga er vigsel. Under vigsel kommer jag fotografera allt. I got you! När ni anländer, era gäster, eventuell sång, er kärlek, detaljer, tal, kyssen, mingel och kramar. Jag rekar alltid mina platser innan om ni gifter er nära Linköping. Då kommer jag innan kolla vigselplats med ljus och annat. Självklart kan vi även gå igenom platsen tillsammans innan om så önskas.

MINGEL & MIDDAG.

Mingelfotografering och middagsfotografering. Jag kommer gärna mitt bästa att fotografera allt. För att föreviga era gäster, släkt och vänner. Er kärlek, när ni anländer till festlokalen, brudskål, glädje, tårar, tal och underhållning under kvällen. Här kommer jag även passa på att fotografera inredning, middagsdukning, festlokalen, presentbord, mingelbilder, bröllopstårta. 

GOLDEN HOUR.


Golden Hour är verkligen ett måste. Rekommenderar verkligen mina brudpar att smita iväg ifrån middagen precis innan solen går ner i ungefär 20 minuter. Här är ljuset sådär mjukt och perfekt att fotografera i.Detta är verkligen en fint stund för er att få andas in kvällen och alla de känslor ni har fått uppleva under dagen, här är en stund för bara er och eran kärlek. Här är ett perfekt tillfälle där ni verkligen kan känna er avslappnade, jag tar med musik och här får ni frihet att bara vara ni. Ni kanske får feeling att dansa tillsammans, kanske springa av lycka eller kanske mysa ner på en filt.


FEST & DANS.

Om ni önskar stannar jag självklart och förevigar er bröllopsdans och festligheter under kvällen. Jag står mitt i vimlet med min kamera i högsta hand. Här fångas all kärlek, dans och skålar som sker. Jag kan lova er att dessa bilder är roliga att föreviga och ha som minnen. Den här tiden är alla avslappnade, känner all kärlek som finns i luften och förhoppningsvis dansar järnet!

Vill ni boka extra timmar? Jag kan självklart stanna extra om ni önskar det. Då debiteras ni för de extra timmarna. Detta läggs sedan på slutfakturan. Detta är självklart i samtal tillsammans med er, jag stannar aldrig längre utan er önskan.

Bröllopspaket

Golden Champagne

Ni som vill föreviga hela er bröllopsdag, allt från de pirriga förberedelser, vigsel, mingel, middag och party med dans.
- Fotografering i 7- 12h
- Bröllopsmöte
- Provfotografering
- Sneak Peek
- Personlig redigering
- Personlig överraskning


Från. 26. 000 :- INK. MOMS

Golden Bronze

För er som vill föreviga en lite mindre stund av er bröllopsdag, tex. porträtt, vigsel, förberedelser/mingel, liten del av
middagen.

- Fotografering i 4- 6h
- Bröllopsmöte
- Sneak Peek
- Personlig redigering
- Personlig överraskning


Från. 20.000 inK.MOMS

Bronze

För er som vill föreviga en del av er dag, exempelvis porträttbilder eller vigsel.

- Fotografering i 1- 3h
- Bröllopsmöte
- Sneak Peek
- Personlig redigering


Från. 14.000 :- INK MOMS

BRÖLLOPSPAKET

GOLDEN CHAMPAGNE

För er som vill föreviga hela er bröllopsdag, allt från de pirriga förberedelser, vigsel, mingel, middag och party med

dans. GOLDEN CHAMPAGNE

För er som vill föreviga hela er bröllopsdag, allt från de pirriga förberedelser, vigsel, mingel, middag och party med

dans. Golden champagne - Vad ingår?

Full support.

Innan, under och efter er bröllopsdag finns jag alltid tillgänglig för att hjälpa er och svara på frågor och fundering som dyker upp längst vägen. 


Fotografering i 7-12h.

Jag är med de antal timmarna ni bokar och fotar er under hela er magiska bröllopsdag och förevigar alla de fina stunderna. 


Bröllopsmöte och planering tillsammans! 

Jag vill lära känna ER, vad är er story och hur ser er dag ut. Jag vill veta allt! Här skräddarsyr innehållet tillsammans utifrån era önskemål, här kommer även ge mina tips som fotograf inför er stora dag. 


Provfotografering.

Bor ni i närheten av Linköping och har bokat mitt heldagspaket ingår en "parfotografering" vid bröllopsmötet. Där ni får känna på och bli bekväma inför kameran och där vi får tid att lära känna varandra. 

Sneak Peek.

Inom 1-5 dagar får ni en tjuvkik på 5 bilder från er dag, perfekt för att direkt kunna dela med er till era vänner! 


Personlig redigering.

Efter er bröllopsdag för jag ett urval med era bästa bilder. Dessa redigerar jag noggrant med min varma, lite bohemiska redigeringstil på alla bilder. Här spenderas mycket tid och kärlek för att noggrant göra urval, sortera och redigera alla era bilder från er stora dag. Självklart finns alltid backup på alla bilder. 


Leverans.

Inom åtta veckor efter bröllopet kommer bilderna levereras via ett digitalt galleri online. Ert personliga galleri kan ni ladda ner & dela med er familj och vänner. Här kan ni även favorisera bilder och skapa album med era minnen. Dessutom får ni alla bilder via ett USB samt en personlig överraskning från mig. 


MINA TIPS INFÖR ER BRÖLLOPSDAG!


Servera bröllopstårtan på minglet.

Är att servera bröllopstårtan vid minglet innan middagen. Brukar alltid vara så trevligt att då tårtan ibland tappar sitt fokus efter all god mat och dryck. Att servera tårtan innan brukar vara en perfekt aptitretare och blir perfekt att fotografera! 


UNDERHÅLLNING.


Underhållning under middagen och minglet. Skapa någon aktivitet, lek eller överraskningsmoment för era gäster. Förslagsvis tipspromenad med frågor om er, mingelbingo, photo booth, fotovägg, polaroidfotokamera, minnesbox, gästbok, kubb, fiskedamm m.m. Det är alltid lika lyckat att få det lilla extra!

MUSIK.

Musik är en stämningshöjare. Fundera över när ni vill att musik ska finnas med under er dag. Ska ni boka in något liveband/artist, trubadur, pianist, DJ m.m. Eller ska ni spela egen musik från exemeplvis spotify. Fundera över detta och planera in när musiken ska spelas. Jag rekommenderar verkligen musik vid minglet. Varför inte spela musik direkt efter vigseln, det blir en riktigt stämningshöjare. Spela er favoritlåt när ni springer ut från vigseln, så slipper ni den tysta stämningen som tenderar att bli efter era gäster har grattat och tjoat!BRÖLLOPS

KONFETTI.

Torkade blommor. De flesta blommor blir superfina att torka, ex, eucalyptus, rosor, lavendel, brudslöja och hortensia.


Rosblad, så vackert! Dessutom finns rosor i så himla många olika färger och de är lite större vilket blir otroligt fint.


Blåsbubblor, det är något charmigt med blåsbubblor på bild. På en vindfridag så blir bubblorna helt perfekt att fånga på bild tillsammans med er.


Miljömärkt fjärilskonfetti, poppa en fjärilskonfetti precis efter vigsel och jag lovar er att bilderna kommer bli fantastiska!


Popcorn. Jag har aldrig fotograferat själv ett bröllop där popcorn har varit konfetti men detta är ju ett måste. Tror verkligen att det blir superfint på bild och perfekt att dela ut till alla innan för de som är lite popcorn sugna.


Tomtebloss. Gifter ni er på hösten eller vintern. Tänd några tomebloss när ni springer ut ur kyrkan eller efter er vigseln. Vilken mysfaktor

GRUPPBILD.

Om ni önskar, rekommenderar jag verkligen att samla ihop alla era gäster och fotografera en gruppbild. Dessa bilder är verkligen uppskattade i efterhand där ni kan se alla era gäster samlade på samma bild.

FIRST LOOK MED DINA NÄRMASTE VÄNNER.

En stund för dig och dina närmaste. Vi kör en first look med dig och dina närmaste på morgonen. Även fast någon har sett dig med bröllopskläder innan så spelar det ingen roll. Här står du helt färdig fixad och får visa upp dig för första gången på din bröllopsdag. Helt fantastiskt ögonblick.

FAQ

Får vi dela dina bilder efter bröllopet?

Givetvis får ni fria framkallningsrättigheter. Ni får självklart dela bilderna på sociala medier men ni får inte ändra på bilderna i form av filter eller annan redigering. Väljer ni att dela bilderna så skriv ”Anniesvenskphotography” alternativt tagga @anniesvenskphotography på Instagram.

Hur många bilder får vi?

Efter er bröllopsdag gör jag ett urval med era bästa bilder. Dessa redigerar jag noggrant med min varma, lite bohemiska redigeringstil på alla bilder. Här spenderas mycket tid och kärlek för att noggrant göra urval, sortera och redigera alla era bilder från er stora dag. Självklart finns alltid backup på alla bilder. Det går inte helt säkert säga exakt antalet på bilder för att det beror på hur många timmar ni har bokat mig. Ett ungefärligt spann på 200 - 800 bilder som levereras i färg & svartvitt.

Hur gör vi om det regnar på vår bröllopsdag?

Vi kan inte styra över vädret och det kan faktiskt regna på er bröllopsdag. Själv älskar jag att fototgrafera i regn för det blir så charmiga bilder. Men vi planerar alltid en plan b ifall det skulle regna. Det finns alltid alternativa möjligheter till en fotografering om det regnar. Möjligtvis under tak, någon fin miljö inomhus eller under paraplyn. Jag har två fina genomskinliga paraplyn som jag alltid har med mig under dagen.

Vart ska vi fotograferas?

Bor ni nära Linköping, rekar jag alltid platsen där ni ska ha bröllopet innan. För att hitta den personliga platsen för er, självklart sker detta med samverkan med er och utifrån era önskemål.

Kan vi boka dig några extra timmar?

Jag kan självklart stanna extra om ni önskar det. Då debiteras ni för de extra timmarna vilket kostar 2000 :- per timme. Detta läggs sedan på på slutfakturan. Detta är självklart i samtal tillsammans med er, jag stannar aldrig längre utan er önskan.

Hur gör vi om vi/du blir sjuk?

Det kan hända att jag som fotograf blir sjuk,om det motförmodan skulle hända har jag flera andra fotografkollegor som jag kan rekommendera och där jag hjälper er att hitta en ersättare. Självklart är det fri ombokning om ni skulle bli sjuka.

Vi ska gifta oss utanför östergötland

Självklart åker jag till er! Är bröllopet utanför Östergötland tillkommer milersättning. Behövs en övernattning tillkommer även det.
Vid bokning mina större paket önskar jag någon enkel varm mat under kvällen. Tidsmässigt passar det bäst att äta samtidigt som ni gör det.

NÄR SKER LEVERANS?

Inom åtta veckor efter fotograferingsdagen kommer bilderna levereras via ett webbgalleri online. Ert personliga galleri kan ni ladda ner & dela med er familj och vänner. Här kan ni även favorisera bilder och skapa album med era minnen.

Ni kommer få en drös av bilder från er dag. Varför inte beställa en fin fotobok eller annan framkallning för att bevara minnet förevigt.

UTVALDA BRÖLLOPSHISTORIER!