TACK FÖR ATT NI VILL BOKA MIG SOM ER FOTOGRAF!


Nu vill jag vill höra allt om vilka ni är och om er familj. Men jag tänker att jag kort ska presentera mig lite så ni får en liten inblick om vem jag är! Jag är en Linköpings tjej som är 27 år gammal. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för fotografi och att fotografera människor. Många beskriver mig som en lugn & jordnära person. Jag har alltid varit en kreativ själ som älskar foto, musik, sång och dans.

Jag älskar att fånga det naturliga som sker i stunden. Inga stela eller strikta poser utan att föreviga det ärliga och naturliga. Min största styrka som fotograf är att få er så avslappnade som möjligt där vi tillsammans har skapar något att minnas tillbaka till. 

FAMILJEFOTOGRAFERING

Att boka en familjefotografering är verkligen något att investera i. Vi ses hemma hos eller i valfri miljö där vi förevigar era minnen tillsammans. Tiden går fort och det är värt att bevara den tiden som ni precis just nu har. Fånga det naturliga som sker i stunden, vi busar och vi skrattar tillsammans. Jag vill fånga er och den varma känslan av er som familj.

Det spelar ingen roll om den dagen är mitt i vardagskaoset eller inte. Det är värt att föreviga! 

Familj - Lifesyle/Utomhus

- 1 h fotografering på bestämd plats.
– 10 st redigerade bilder ingår i priset
- Svartvita kopior
- Min personliga redigering
- Digitalt galleri
- Fria framkallningsrättigheter


3900 :- iNK. MOMS

Dopfotografering

- 1- 6h fotografering på bestämd plats
– Min personliga redigering
- minst 20 redigerade bilder beroende på antal timmar.
- Digitalt galleri
- Fria framkallningsrättigheter
- Svartvita kopior
- Personlig överraskning


Från. 5 000 :- ink.moms

Nyföddfotografering

- 1h fotografering på bestämd plats.
– 10 redigerade bilder ingår i priset
- Min personliga redigering
- Digitalt galleri
- Fria framkallningsrättigheter
- Svartvita kopior


3500 :- INK. moms

Familjedag - Kalas

Passar er som vill föreviga en större familjefotografering för fler familjevänner & släkt. Kalas & firande.
- 1-6h fotografering på bestämd plats.
– Min personliga redigering.
- minst 20 redigerade bilder. beroende på antal timmar.
- Digitalt galleri


FRÅN 5000 :- INK. MOMS

ÖNSKEMÅL KRING FOTOGRAFERING


Let’s go! vill höra allt om vilka ni är och om er familj. Vad har ni för önskemål gällande fotograferingen?

Vill ni ses hemma hos er i en lifestylemiljö? eller vill ni åt mer naturkänsla där vi fotograferar er utomhus?

Ljuset för mig är det viktigaste. Vilket både väder och tid på dygnet styr. Vad passar er familj tidsmässigt? Har ni äldre barn eller så är ni pigga på eftermiddag/kvällar? Då är alltid golden hour att rekommendera. För att få fram den varma kvällssolen och solnedgången i bilderna. Självklart går det lika bra att ses tidigare där vi hittar en plats och ljus som funkar precis lika bra.

Vi bokar in dig på ett datum som passar samt ett backupdatum ifall vädret inte står på vår sida. Väljer ni en fotografering utomhus så rekar jag alltid platsen innan. Jag har mina guldkorn runtomkring i Linköping. För att hitta den personliga platsen för er, självklart sker detta med samverkan med er och utifrån era önskemål samt vad som passar för årstiden. 

FAQ

Var ska vi fotograferas?

Jag har mina smultronställen runtomkring Linköping. Jag rekar alltid plats utifrån era önskemål samt vad som passar för årstiden. Jag älskar att fota utomhus för att få fram det naturliga ljuset. Vid stora ytor så det finns gott om plats till att springa, leka och busa.

Liftestylefotografering, en fotografering inomhus i erat älskade hem. Det är en charmigt och genuint fint att fånga ert vardagsliv tillsammans.

OSÄKER INFÖR KAMERAN!

Många känner sig osäkra och rädda för att bli fotograferad. Var inte det, vi gör det på vårt sätt. Under en timme ses vi rolig lekstund. Jag guidar er igenom hela fotograferingen utan att be er posera eller krav på att sitta still där jag kommer anpassa mig helt utefter vad som speglar er familj. Med eller utan musik, ni avgör.

När sker leverans?

Inom åtta veckor efter fotograferingsdagen kommer bilderna levereras via ett webbgalleri online. Ert personliga galleri kan ni ladda ner & dela med er familj och vänner. Här kan ni även favorisera bilder och skapa album med era minnen.

I mitt fotopaket ingår ett visst antal bilder. Självklart går det att köpa till fler bilder efter fotograferingen. Varför inte beställa en fin fotobok eller annan framkallning för att bevara era minnen förevigt.

Får vi dela bilderna efter fotograferingen?

Givetvis får ni fria framkallningsrättigheter. Ni får självklart dela bilderna på sociala medier men ni får inte ändra på bilderna i form av filter eller annan redigering. Väljer ni att dela bilderna så skriv ”Anniesvenskphotography” alternativt tagga @anniesvenskphotography på Instagram.

DÅLIGT VÄDER OCH SJUKDOM!

Just nu är det fri ombokning på alla fotograferingar om jag eller ni skulle bli sjuka. Vid utomhusfotograferingar bokar vi alltid in två stycken preliminära datum.

Redigering!

Jag kommer att lägga min personliga redigeringstil på alla de bilder som ni får vid leverans. Här spenderas mycket tid och kärlek för att noggrant göra urval, sortera och redigera alla era bilder er fotografering. Självklart finns alltid backup på alla bilder.

Måste vi köpa till svarvita kopior?

Nej! Ni behöver inte köpa till era svartvita kopior utan de får ni gratis. Ni väljer ut de bilder som ingår i ert fotopaket, sedan får ni era svartvita kopior utan extra kostnad.

Tack!

Tack!

“Kan varmt rekommendera en fotografering med @anniesvenskphotography. Du fick oss alla att känna oss lugna och det blev aldrig en stel fotografering! Det var som att vi hade känt dig hur länge som helst, fast vi precis hade träffats. Tack för otroligt fina bilder och fina minnen tillsammans! DU är en underbart duktig fotograf och en lika underbar människa!”

TIPS INFÖR ER FAMILJEFOTOGRAFERING!


Ät något innan!

Se till att ni har fått i er tillräcklig med mat innan så ni har mycket energi och är nöjda innan fotograferingen.


Bekanta er med platsen

Har ni små barn och vi ska fotografera utomhus kan det vara bra att bekanta er med platsen innan. Jag brukar alltid rekommendera att ni besöker platsen innan eller att ni kommer lite tidigare för att bekanta era barn med miljö. Barnen slappnar av lättare när de har lärt känna miljön.


Personligt föremål!

Ha med något personligt för er. Det kan vara en favorit leksak, gosedjur eller bok. Vad som helst som speglar er.


Picknick.

Jag bjuder alltid på något gott under fotografering. Där ni kan sitta ner på en mysig filt och bara hänga medans jag fotograferar er mysiga familjestund.


Blåsbubblor.

Jag har alltid med blåsbubblor på på mina barnfotograferingar och det blir så lekfulla bilder. Har ni några andra idéer, dela gärna med er till mig.KLÄDVAL!


Att tänka på vid val av kläder!

Välj självklart något ni känner er bekväma med. Jag själv tycker det är fint med neutrala & jordnära färger, men det är helt upp till er. Det är fint med färg men då rekommenderar jag att inte ha allt för stora färgkontraster. Här finns lite bilder från tidigare fotograferingar som ni kan använda som inpso när ni väljer kläder. Har ni idéer till fotograferingen är pinterest helt suverän att hitta inspiration ifrån. Fråga gärna om mig om ni är osäkra på klädval och ta med er kläder flera alternativ så löser vi det på plats. Undvik kläder med stora tryck och ta bort tofsar och annat på armarna innan fotograferingen.